Ana içeriğe atla

Alfredo Ortiz : Wejta çok üç kağıtçıydı

Bu haftaki Quiz programının konuğu Salsa'nın ilk 4.Lig şampiyonluğunun mimarlarından efsanevi Brezilyalısı Alfredao Ortiz oldu.İşte Alfredao'nun verdiği samimi cevaplar..
En beğendiğin golün
YLK Cup'ta F.C.Goal'e attığım bir gol vardı .Yarım vole vurmuştum.Önemli bir maçtı kazanmıştık ama kupayı kazanamamıştık..
En çok üzüldüğün maç
Yine bir YLK Cup maçıydı.B-W ile oynamıştık.Onlara şansımız pek tutmuyordu ama bu maça çok iyi hazırlanmıştık,iyi bir futbol da oynamamıza rağmen 1-0 yenilmiştik.Bu kadar iyi oynayıp da yenilmemiz beni çok üzmüştü.
En sevindiğin maç
Ezeli rakibimiz Sakaryaspor'u 6-2 yendiğmiz maç.Gerçekten inanılmazdı.Müthiş oynamıştık ve ben de hat-trick yapmıştım.Ezeli rakibimiz Sakaryaspor'a karşı böyle farklı kazanmak beni çok sevindirmişti.
En iyi oynadığın maç
Şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz maçtı.Herkes çok tedirgindi.Özellikle Marcus en iyi yaptığı şeyi yapmıştı.Topu orta saha'dan alıp kalenin dibine kadar 10 kere getirmesine rağmen 1 tanesini atmıştı ve bu kazanmamıza yetmiyordu.Sorumluluk alıp o maçta 4 gol atıp son gafta hem şampiyonluğu hem de gol krallığını ele geçirip gol kralı olmuştum.
Seni en çok zorlayan futbolcu

B-W'de Wejta oldukça zorlardı beni.Kendisi ile yıldımız pek barışmazdı.Beni çabuk sinirlendirirdi.Onu günümüzde oynayan Uruguaylı Lugano'ya benzetiyorum..
Seni en çok etkileyen stadyum
Tabi ki de Marcio Arena.Atmosferi çok başka olurdu.Özellikle Sakaryaspor maçlarında inanılmaz bir atmosfer olurdu..
Gördüğün en çalışkan futbolcu
Kaptan Cavit Daman çok çalışkandı.Antremandan sonra kendi başına en az 1 saat daha çalışırdı.Ayrıca saha içinde de öyleydi.Çok mücadeleci ve çalışkan bir arkadaşımdı..
Gördüğün en tembel futbolcu
Kutluay gerçekten tembeldi.Enerjimi maça saklıyorum diye konuşurdu hep.Onun da ayrı bir dünyası vardı:)
Yaptığın en güzel asistin
Yine Marcus'a yapmıştım en güzel asistimi.6-7 kere getirip atamamıştı.Bende güzel bir ara pasla topla buluşturmuştum ama hıyar gol sevincini benle paylaşmamıştı 1 hafta konuşmamıştık:)
Gördüğün en şakacı futbolcu
Yine bizim Marcus.İlk geldiği zaman kaptan Cavit'e bir şaka yapmıştı.Bak hala Mert hoca dahi kimse bilmez.Marcus Cavit'den dayak yeyip sakatlanmıştı o hafta oynayamamıştı.Biz de antremanda sakatlandı süsü vermiştik.Hay ansını ne günlerdi..

Gördüğün en yetenekli fubolcu
F.C. Goal'de Arjantinli Marco Cebo vardı.Çok yetenkliydi.Golü koklayan bir yapısı vardı.Tekniği de çok iyiydi.
Gördüğün en yeteneksiz futbolcu
Oynadığım dönemde Erdoğan vardı.Gemç bir çocuktu ama 1 maç dahi formayı alamamıştı.Zaten sonra bedavaya gönderilmişti.
En iyi giyinen futbolcu
B-W'de Azmi Yelmen vardı.Bayağı iyi giyinirdi.Arada görüşürdük.Bazı sosyal sorumluluk olaylarında beraber takılmıştık..
En kötü şarkı söyleyen futbolcu
Ege İrfan kesinlikle.Ezberlediği yarım ingilizcesiyle şarkılar söylerdi.Sesi çok kötüydü,ama iyi kaleciydi..
Duşta en çok kalan futbolcu
Bizim Kutluay.1 saat kalırdı arkadaş.Bazen şüphelenirdik başka şeyler mi yapıyor diye.Hatta birgün Sakaryaspor maçından sonra onun orada unutmuştuk.Sonra kendi tek gelmişti tesislere:)
En yalancı futbolcu
Kesinlikle Wejta.Hep üç kağıt peşindeydi saha içerisinde.Her maçta birini attırırdı oyundan.Bu tarz bir yapısı vardı..
Gördüğün en iyi teknik direktör
Kesinlikle Mert Brave.O çok başkaydı.Bütün camiayı toparlardı.Onun gibisini görmedim..
En gaddar futbolcu
Bizim kaptan Cavit sonrasında ise Wejta diyebilirim.Gerçekten ikisininde acımaları yoktu..


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Salsa'da Mortang gönderildi

Real Salsa'nın sezon ortasında kadrosuna kattığı Danimarkalı forvet Yavuz'dan formayı kapmış genç oyuncunun kampa gönderilmesine neden olmuştu.32 yaşına basan Mortang için Real Salsa Türkiye 4.Lig temsilcisi Gara Mancars'a 320.000 Euro bonservis bedeli karşılığında satıldı.Böylece Salsa bonservisine 315.000 Euro ödediği Mortang'den faydalandıktan sonra zarar etmeden tecrübeli yıldızı elinden çıkarmış oldu.. Ejvind Mortang : İyi ki gelmişim Real Salsa ile güzel günlerim oldu.Kaliteli bir ligde oynama şansı yakaladım.Ayrıca Europa Season Cup'ta önemli bir başarı elde ettik.En güzeli ise AFS'de kazandığımız Sakarya Federasyon Cup'tı.Şöyle bir arkama bakınca iyi ki gelmişim diyorum..

Yavuz cevap verdi (3-0)

Sakarya Federasyon Cup 7'de 3.maçında sahasında puan kaybı yaşayabilir denilen Salsa Boğaç ve Feyzullay'ın yokluğunu Mert ve Devlet ile doldurup rakibini oynadığı güzel oyun sonucu attığı 3 golle geçmeyi başardı.Bu sonuçla b-w'i takibini sürdüren Salsa kupada yoluna devam dedi.Basın ve bir çok otorite tarafındn eleştiri alan Yavuz attığı 2 gol ve yaptı asistle cevabını sahada verdi.. Son şampiyon Salsa bir mucizeyi gerçekleştirip AFS'de şampiyonluk turu atmıştı.Bu kupada da kurtları geriden yakalamak isteyen Salsa 2.mucizenin peşinde.. T.D.Cavit Daman : Bu sefer daha zor Önemli bir galibiyet aldık.Oyuncularımı kutluyorum.Kimilerine göre muciye başarıp AFS'de şampiyonluk turu atmıştık.Eğer o mucizeyse şimdi neyin peşindeyiz bilmiyorum.İşimiz bu sefer çok daha zor. T.D. Cavit Daman : Norino gitmek istedi ve gitti Norino için önemli takımlar teklifte bulundu.Kendisi ile görüştüm gitmek istediğini söyledi.Slovenya 1.liginden bir takıma sattık.2 yıllık anlaşma imzaladı.

Batdal ve Vilar

Dün oynanan ve Black-White ın 3-1 lik üstünlüğü ile sonuçlanan Derbide Battal ve Yavuz bir kez daha karşılıklı oynamış ve Battal bir kez daha tüm alkışı almıştı. A takıma çıktıkları günden beri kıyaslanan bu 2linin oynadığı maçlar ve attığı goller dikkate alındığında Battalın bir hayli üstün olduğu bir gerçek işte tüm bunlara rağmen Real Salsanın eski teknik direktörünün Battalla ilgili yaptığı açıklamalara bugün As Başkan Emin Memduh tarafından cevap geldi işte detaylar. Emin Memduh : Öncelikle Batdal değil Battal yada Vilar değil Viljar Öncelikle Battalın adının doğru söylemesi gerek Batdal diye bir futbolcu bizim kadromuzda yok tıpkı 2 sezon Real Salsada oynamış önemli forvet Viljarın adını Vilar dediği gibi hata yapıyor. Emin Memduh : Yavuz iyi Battal kötü mü ? Battalın yaptıklarının yarısını yaparsa Yavuzu başarılı sayarım ama bu Yavuzun kötü olduğunu göstermez. Yavuz iyi olursa Battal da kötü mü olacak ? Quaresma gene kendi dünyasında oyuncular yetiştirip yıldızlar çıka