Ana içeriğe atla

Saffet Şinasi %54 futbolda

Real Salsanın çiçeği burnunda yardımcı antrenörü Saffet Şinasi maç biter kavga başlar sloganıyla ünlü %54 futbola konuk oldu.Oldukça samimi açıklamalarda bulunan Saffet Şinasi taraftara mesaj yolladı.
Alptekin Konay : Öncelikle hayırlı olsun,antrenörlük hayatınızda başarılar diliyoruz..
Saffet Şinasi : Teşekkür ederim
Alptekin Konay : Sezona çok kötü başlayan ardından ara ara düşüşler yaşasa da yükselişe geçen,önemli maçlar kazanan bir Salsa var.Neler söyleyeceksiniz.
Saffet Şinasi : Evet Salsa tarihindeki en kötü başlangıçlardan birini yaptık.Bunun sebepleri vardı.Marcus Berg risk aldı.Ya herro ya merro dedi ve revizyona gidildi.Eldeki yaşlı oyuncular zarar edilmeden satıldı.Yerine genç oyunculara yatırımlar yapıldı.Ortaya fena bir takım çıkmadı.Eğer 2.ligde büyük hedefleriniz varsa yaş ortalamanız 25-27 arası olması lazım.Bu tarz bir takım ile uzun vadede hedefler koyabilirsiniz.Sezonluk gelen adamlar iyi olur ama bunlardan 6-7 tane varsa o zaman sıkıntıya girersiniz.Salsanın futbol kültüründe mücadele var.Bu tarz oyuncularla bu kültürü korumanız çok da kolay değil.Zaten bu yüzden b-w e karşı sürpriz yenilgiler alındı.
Alpteki Konay : Real Salsa ligde kalacak mı ?
Saffet Şinasi : Bizim buna inancımız tam.Çalışmalarımız bu yönde.Çok ilginç bir lig yaşıyoruz.Puanlar birbirine çok yakın.Her şey olabilir.2 hafta bir anda kendinizi küme düşme potasında veya play-off'ta bulabilirsiniz.Bizim öncelikli amacımız ligde kalmak.Tabi ki daha iyisini yapmaya çalışacağız.
Alptekin Konay : Marcus Berg desek
Saffet Şinasi : Marcus Berg ismi Mert Brave kadar önemlidir.Bunu artık herkes biliyor.Üst düzey bir teknik adam.Süper lig takımının başına geçebilir istese ama o Salsa ile oralara gelmek istiyor.Onunla çalışmak büyük şans.Ayrıca takımın başında o varsa camianın içi rahat oluyor.
Alptekin Konay : Quaresma'nın hocayla ne alıp veremediği var)?
Saffet Şinasi : Sergio çok farklı biri.Benim hocalığımı yapmış birisi.O takımının menfaati için futbol sahası hariç her yerde iyi oynar.Bu antipatik duruyor.Aslında özünde iyi biri.Marcus hocaya çok sataşıyor ama bir türlü istediği cevapları alamıyor.Marcus Berg bu tarz muhabbetlere girmeyen biri.Quaresma'ye gelirsek ismi iyidir,bir markadır.Black-White de markadır.Belki bana da sallar bu progradan sonra.Çok fazla kafaya takmamak lazım.Futbol dünyasında çok farklı karekterde isimler var.Saygı duymak lazım.
Alptekin Konay : Fabian'ın bonservisi çok gündeme geldi,ne diyeceksiniz?
Saffet Şinasi : Fabian'ın peşinde bir çok Avrupa klübü vardı.Biz bunlardan birisiydik.Önemli bir ücret ödedik ama kendisi henüz 25 yaşında piyasası olan kaliteli bir oyuncu.Uzun vadede başarı için böyle oyuncular alıp bu paraları harcamanız gayet doğal.
Alptekin Konay : Devlet ve Reşat'ın transferde b-w ile adı geçiyor
Saffet Şinasi : Bizim bütün oyuncularla uzun vadeye dayanan anlaşmalarımız var.Özellikle dediğiniz Devlet ve Reşat'ın bu sezon hariç 2 yıllık daha sözleşmeleri var.Uzatmayı da düşünüyoruz.İkisi de çok değerli oyuncular.Salsada mutlu olduklarını her fırsatta dile getiriyorlar.Ne yönetim ne de teknik kadro bu oyuncuların ayrılmasını istemez.Ayrılmaları için gereken bonservis bedelleri sık duyduğumuz cinsten değil)
Alptekin Konay : Son olarak Adapazar Cup ve Toyota Cup diyelim,hedefler neler?
 Saffet Şinasi : Adapazar Cup öncesi Yokuşbaşı SK ile sahamızda zor bir lig maçı oynayacağız.Öncelikle bu maçı düşünüyoruz.Sonrasında tabi ki kupayı almaya gideceğiz.Quaresma meydan okumuş yine.Ben şunu söyleyeceğim.Derbilerin favorisi olmaz derler ama Salsanın forması 2.ligde iken 3.lig takımıyla oynayacağı maçta zaten favoridir.Bunu çekemeyen bir çok insan var.Sergio son 4 maçı kazandık demiş.Bence yanlış hatırlıyor)Bize karşı ekstra motivasyonla oynuyorlar.Kaybedecek bir şeyleri yok.Bizden daha tecrübeli oyuncuları var genel olarak bakarsak.
Şuna getirecem lafı.Ben Salsayı kimse küçümsemesin derim hep.Hele Salsa 2.lig takımıyken bunu 3.ligden birileri yapmaya kalkarsa sadece gülerim. 
Toyota Cup'ta da hedefimiz tabi ki de kupa.Çok renkli olacağını düşüyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Salsa'da Mortang gönderildi

Real Salsa'nın sezon ortasında kadrosuna kattığı Danimarkalı forvet Yavuz'dan formayı kapmış genç oyuncunun kampa gönderilmesine neden olmuştu.32 yaşına basan Mortang için Real Salsa Türkiye 4.Lig temsilcisi Gara Mancars'a 320.000 Euro bonservis bedeli karşılığında satıldı.Böylece Salsa bonservisine 315.000 Euro ödediği Mortang'den faydalandıktan sonra zarar etmeden tecrübeli yıldızı elinden çıkarmış oldu.. Ejvind Mortang : İyi ki gelmişim Real Salsa ile güzel günlerim oldu.Kaliteli bir ligde oynama şansı yakaladım.Ayrıca Europa Season Cup'ta önemli bir başarı elde ettik.En güzeli ise AFS'de kazandığımız Sakarya Federasyon Cup'tı.Şöyle bir arkama bakınca iyi ki gelmişim diyorum..

Yavuz cevap verdi (3-0)

Sakarya Federasyon Cup 7'de 3.maçında sahasında puan kaybı yaşayabilir denilen Salsa Boğaç ve Feyzullay'ın yokluğunu Mert ve Devlet ile doldurup rakibini oynadığı güzel oyun sonucu attığı 3 golle geçmeyi başardı.Bu sonuçla b-w'i takibini sürdüren Salsa kupada yoluna devam dedi.Basın ve bir çok otorite tarafındn eleştiri alan Yavuz attığı 2 gol ve yaptı asistle cevabını sahada verdi.. Son şampiyon Salsa bir mucizeyi gerçekleştirip AFS'de şampiyonluk turu atmıştı.Bu kupada da kurtları geriden yakalamak isteyen Salsa 2.mucizenin peşinde.. T.D.Cavit Daman : Bu sefer daha zor Önemli bir galibiyet aldık.Oyuncularımı kutluyorum.Kimilerine göre muciye başarıp AFS'de şampiyonluk turu atmıştık.Eğer o mucizeyse şimdi neyin peşindeyiz bilmiyorum.İşimiz bu sefer çok daha zor. T.D. Cavit Daman : Norino gitmek istedi ve gitti Norino için önemli takımlar teklifte bulundu.Kendisi ile görüştüm gitmek istediğini söyledi.Slovenya 1.liginden bir takıma sattık.2 yıllık anlaşma imzaladı.

Batdal ve Vilar

Dün oynanan ve Black-White ın 3-1 lik üstünlüğü ile sonuçlanan Derbide Battal ve Yavuz bir kez daha karşılıklı oynamış ve Battal bir kez daha tüm alkışı almıştı. A takıma çıktıkları günden beri kıyaslanan bu 2linin oynadığı maçlar ve attığı goller dikkate alındığında Battalın bir hayli üstün olduğu bir gerçek işte tüm bunlara rağmen Real Salsanın eski teknik direktörünün Battalla ilgili yaptığı açıklamalara bugün As Başkan Emin Memduh tarafından cevap geldi işte detaylar. Emin Memduh : Öncelikle Batdal değil Battal yada Vilar değil Viljar Öncelikle Battalın adının doğru söylemesi gerek Batdal diye bir futbolcu bizim kadromuzda yok tıpkı 2 sezon Real Salsada oynamış önemli forvet Viljarın adını Vilar dediği gibi hata yapıyor. Emin Memduh : Yavuz iyi Battal kötü mü ? Battalın yaptıklarının yarısını yaparsa Yavuzu başarılı sayarım ama bu Yavuzun kötü olduğunu göstermez. Yavuz iyi olursa Battal da kötü mü olacak ? Quaresma gene kendi dünyasında oyuncular yetiştirip yıldızlar çıka