Ana içeriğe atla

Federasyon Cup'ta Real Salsa Klasiği 🏆

76.Sezon  başlangıç kupası Federasyon Cup'ta Real Salsa FC gülen taraf oldu.Kupaya 2 nefes kesen derbi sonrasında uzanan koçlar ezeli rakibine karşı üstünlüğünü sürdürdü.17.kez Federasyon Cup'ta gülen Real Salsa FC yeni sezon öncesi moral depoladı.

Black-White MH 0-0 Real Salsa FC
Stadyum : Ahmet Fear Stadı

Real Salsa FC 3-2 Black-White MH
Goller :(23)(30)Cristovao Setubal,(42)Kerem Tanören,(82)Cristovao Setubal,(85)Kerem Tanören

Stadyum : Marcio Arena

Cristovao Setubal : Taraftara Merhaba  
Takıma zor bir zamanda katıldım.Uyum sürecini atlattım ve bugün onlara merhaba diyorum.Bu forma altında kupalar kazanmak istiyorum ve bu ilk kupam.

T.D. Ege İrfan : Ayağa Kalkma Maçımız Oldu  
Bir çok olumsuzlukla karşılaştık ve bu iki maça takımı hazırlamak kolay olmadı.Ayağa kalktık ve yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.Gidenler hakkında konuşmayacağım,yolları açık olsun.

T.D. Ege İrfan : Bw İnanılmaz Sezon Geçirdi 
Tarihin en iyi Bw'ine karşı oynadık.Geçen sezon inanılmaz iyilerdi.Onlara karşı kazanmak hiç kolay değil.Yaptığımız analizlerin meyvesini aldık ve kupayı hakettik.Son Adapazar Cup'ta daha fazla pozisyona girip gol atamamıştık.Bugün fırsatları iyi değerlendirdik.


Soyunma Odasında Duygusal Anlar
Ege İrfan soyunma odasında tarihe geçecek bir söz etti ve koçlar kupaya uzandı.Rakibin atakları karşısında ilk yarının son anlarında geri çekilen ve gol yiyen Salsa'da Ege İrfan tam da şu sözleri söyledi.
Sen bu kurtlar sofrasından çıkmazsan ona yanarım !
İşte bu sözden sonra kenetlenen koçlar 90 dakika sonunda kupaya uzanan taraf oldu.

T.D.Sergio Quaresma :  Sorun Yok
Sadece bir kupa kaybettik evet bu olabilecek normal bir şey.Önümüzde çok önemli sınavlar bizleri bekliyor.
Kötü oynadığımızı düşünmüyorum.

T.D.Sergio Quaresma : Hakeme Korkaksın Dedim    
Hakem cesur olamıyordu.Rakibin 3 sarı kartlı oyuncusu nasıl 2.sarı kartı görmeden maçı bitirdi inanılmaz.Hakeme korkağın tekisin dedim.Bana da sarı kart gösterdi.

T.D.Sergio Quaresma : Adapazar Cup Bizim Olacak
Oyuncularıma bugünü unutmalarını ve Adapazar Cup'ın bizim olacağını söyledim.Ligde çok önemli sınavlar vereceğiz.İyi hazırlanmalıyız.


Federasyon Cup Şampiyonlukları

Real Salsa FC : 

🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆 = 17

Arama Sonuçları

Web sonuçları

Black-White : 
🏆🏆🏆🏆🏆🏆 = 6

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Salsa'da Mortang gönderildi

Real Salsa'nın sezon ortasında kadrosuna kattığı Danimarkalı forvet Yavuz'dan formayı kapmış genç oyuncunun kampa gönderilmesine neden olmuştu.32 yaşına basan Mortang için Real Salsa Türkiye 4.Lig temsilcisi Gara Mancars'a 320.000 Euro bonservis bedeli karşılığında satıldı.Böylece Salsa bonservisine 315.000 Euro ödediği Mortang'den faydalandıktan sonra zarar etmeden tecrübeli yıldızı elinden çıkarmış oldu.. Ejvind Mortang : İyi ki gelmişim Real Salsa ile güzel günlerim oldu.Kaliteli bir ligde oynama şansı yakaladım.Ayrıca Europa Season Cup'ta önemli bir başarı elde ettik.En güzeli ise AFS'de kazandığımız Sakarya Federasyon Cup'tı.Şöyle bir arkama bakınca iyi ki gelmişim diyorum..

Yavuz cevap verdi (3-0)

Sakarya Federasyon Cup 7'de 3.maçında sahasında puan kaybı yaşayabilir denilen Salsa Boğaç ve Feyzullay'ın yokluğunu Mert ve Devlet ile doldurup rakibini oynadığı güzel oyun sonucu attığı 3 golle geçmeyi başardı.Bu sonuçla b-w'i takibini sürdüren Salsa kupada yoluna devam dedi.Basın ve bir çok otorite tarafındn eleştiri alan Yavuz attığı 2 gol ve yaptı asistle cevabını sahada verdi.. Son şampiyon Salsa bir mucizeyi gerçekleştirip AFS'de şampiyonluk turu atmıştı.Bu kupada da kurtları geriden yakalamak isteyen Salsa 2.mucizenin peşinde.. T.D.Cavit Daman : Bu sefer daha zor Önemli bir galibiyet aldık.Oyuncularımı kutluyorum.Kimilerine göre muciye başarıp AFS'de şampiyonluk turu atmıştık.Eğer o mucizeyse şimdi neyin peşindeyiz bilmiyorum.İşimiz bu sefer çok daha zor. T.D. Cavit Daman : Norino gitmek istedi ve gitti Norino için önemli takımlar teklifte bulundu.Kendisi ile görüştüm gitmek istediğini söyledi.Slovenya 1.liginden bir takıma sattık.2 yıllık anlaşma imzaladı.

Batdal ve Vilar

Dün oynanan ve Black-White ın 3-1 lik üstünlüğü ile sonuçlanan Derbide Battal ve Yavuz bir kez daha karşılıklı oynamış ve Battal bir kez daha tüm alkışı almıştı. A takıma çıktıkları günden beri kıyaslanan bu 2linin oynadığı maçlar ve attığı goller dikkate alındığında Battalın bir hayli üstün olduğu bir gerçek işte tüm bunlara rağmen Real Salsanın eski teknik direktörünün Battalla ilgili yaptığı açıklamalara bugün As Başkan Emin Memduh tarafından cevap geldi işte detaylar. Emin Memduh : Öncelikle Batdal değil Battal yada Vilar değil Viljar Öncelikle Battalın adının doğru söylemesi gerek Batdal diye bir futbolcu bizim kadromuzda yok tıpkı 2 sezon Real Salsada oynamış önemli forvet Viljarın adını Vilar dediği gibi hata yapıyor. Emin Memduh : Yavuz iyi Battal kötü mü ? Battalın yaptıklarının yarısını yaparsa Yavuzu başarılı sayarım ama bu Yavuzun kötü olduğunu göstermez. Yavuz iyi olursa Battal da kötü mü olacak ? Quaresma gene kendi dünyasında oyuncular yetiştirip yıldızlar çıka