Ana içeriğe atla

41 kere Salsamasyon !

41.Federasyon Cup bahanesiyle sezonu açan Real Salsa ve Black-White futbol severlere tam anlamıyla futbol ziyafeti yaşattılar.Kupayı 1-2 ve 3-2'lik galibiyetlerle müzesine götüren Salsa yeni sezon öncesi büyük moral depolamış oldu.B-W'in favori gösterilmesine rağmen kendi futbolunu oynayan Salsa otoriteleri yanıltmayı başardı..

Yavuz AFS'de golü hatırladı
Real Salsa'nın sessiz golcüsü Yavuz uzun süredir sürdürdüğü gol orucunu 90+4'te AFS'de attığı golle bozarak takımına galibiyeti getirdi.Bu maç içerisinde en konuşulan ise Cavit hoca'nın genç Yavuz'a ''o kadar gol kaçırdın,bir tane de at''demesiydi.Hocasını direktifini yerine getiren genç golcü attığı son dakika golüyle Kurt mekanında soğuk duş etkisi yarattı..
Arena'da Saffet verdi Kral attı
Sahsında aldığı yenilgiden sonra Arena'da kupa yolunda kazanmaktan başka çaresi olmayan Kurtlar maçta özellikle ilk yarıda oldukça etkiliydi.B-W 60.dakikaya 2-0 girdikten sonra sazı eline alan Saffet'e yarım saat yetti ve Salsa müthiş bir geri dönüşle kupaya uzandı.Sol çizgide oldukça etkili olan kaptanın asitlerini Lolo(2) ve Eduardo gole çevirdi.Geçen sezonun gol kralı İspanyol yıldız Lolo ise kupada attığı 3 golle krallığını sürdürdü.


Saffet Arena'da bir başka
Kaptan B-W ile oynanan maçlarda klasını göstermeye devam ediyor.Arena'da özellikle 2.yarıda yaptığı 3 asistle takımına kupayı getiren Saffet Şinasi taraftarın gönlünü yine fethetti.Arena'da 2.yarıda hocasının talimatı ile sol çizgiye geçen Saffet adeta Ricardo Quaresma'ya nispet yaparcasına bir oyun sergiledi.

Aydın yokları oynuyor
B-W'de taraftarın en çok güvendiği isim Aydın Tunçbilek 2 maçta da yokları oynadı.Girdiği gol pozisyonlarında kaleci Şahin'e takılan Aydın beklentilerin çok altındaydı.Bitkin bir görüntü veren 33 yaşındaki kaptan şu açıklamayı yaptı : ''Sezon öncesinde taraftarımıza galibiyetlerle beraber kupa hediye etmek istiyorduk ama olmadı.Hücumda istediğimiz gibi çoğalamadık.En büyük sorunumuz buydu.Rakip çok kalabalık hücumlar yaparak savunmamızı geçmeyi başardı.Onları tebrik ediyorum.Bu maçları unutup lige galibiyetle başlamak istiyoruz.''


Cavit Daman : Kaybetsek de çok üzülmezdim
Sezon öncesinde bu kupayı kazanarak müthiş moral depoladık.Aslında kupayı kaybetsek bile çok üzülmezdim.Çünkü yakalamayı hedeflediğim amatör ruhumuza geri döndüğümüzü bu maçlarda gördüm.Daha önce hiç böyle oynadığını görmediğimiz bir çok oyuncu vardı sahada.Feyzullay ve Yavuz gerçekten eski hallerine göre çok farklıydılar.Bunun tek sebebi ise kalpten oymaları ve formanın kutsallığını hissetmeleri..



Azmi Yelmen : Biz kötü değildik Salsa çok iyiydi
Bu maçlar sezon öncesi takımı görme adına güzel bir fırsat.Oynanan 2 maçta da pozisyonlar bulmayı başardık.2 tarafa da gidip gelen maçlar oldu.Doğrusunu söylemek gerekirse bir kötü değildik Salsa çok iyiydi.Karşımıza böyle bir takım çıkacağını beklediğimi söylersem yalan söylemiş olurum.
Önümüzde yeni bir sezon var,amacımız farklı yerlere gelmek.Bugünden sonra sezonun ilk maçını düşünmeye başlayacağız..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Salsa'da Mortang gönderildi

Real Salsa'nın sezon ortasında kadrosuna kattığı Danimarkalı forvet Yavuz'dan formayı kapmış genç oyuncunun kampa gönderilmesine neden olmuştu.32 yaşına basan Mortang için Real Salsa Türkiye 4.Lig temsilcisi Gara Mancars'a 320.000 Euro bonservis bedeli karşılığında satıldı.Böylece Salsa bonservisine 315.000 Euro ödediği Mortang'den faydalandıktan sonra zarar etmeden tecrübeli yıldızı elinden çıkarmış oldu.. Ejvind Mortang : İyi ki gelmişim Real Salsa ile güzel günlerim oldu.Kaliteli bir ligde oynama şansı yakaladım.Ayrıca Europa Season Cup'ta önemli bir başarı elde ettik.En güzeli ise AFS'de kazandığımız Sakarya Federasyon Cup'tı.Şöyle bir arkama bakınca iyi ki gelmişim diyorum..

Yavuz cevap verdi (3-0)

Sakarya Federasyon Cup 7'de 3.maçında sahasında puan kaybı yaşayabilir denilen Salsa Boğaç ve Feyzullay'ın yokluğunu Mert ve Devlet ile doldurup rakibini oynadığı güzel oyun sonucu attığı 3 golle geçmeyi başardı.Bu sonuçla b-w'i takibini sürdüren Salsa kupada yoluna devam dedi.Basın ve bir çok otorite tarafındn eleştiri alan Yavuz attığı 2 gol ve yaptı asistle cevabını sahada verdi.. Son şampiyon Salsa bir mucizeyi gerçekleştirip AFS'de şampiyonluk turu atmıştı.Bu kupada da kurtları geriden yakalamak isteyen Salsa 2.mucizenin peşinde.. T.D.Cavit Daman : Bu sefer daha zor Önemli bir galibiyet aldık.Oyuncularımı kutluyorum.Kimilerine göre muciye başarıp AFS'de şampiyonluk turu atmıştık.Eğer o mucizeyse şimdi neyin peşindeyiz bilmiyorum.İşimiz bu sefer çok daha zor. T.D. Cavit Daman : Norino gitmek istedi ve gitti Norino için önemli takımlar teklifte bulundu.Kendisi ile görüştüm gitmek istediğini söyledi.Slovenya 1.liginden bir takıma sattık.2 yıllık anlaşma imzaladı.

Batdal ve Vilar

Dün oynanan ve Black-White ın 3-1 lik üstünlüğü ile sonuçlanan Derbide Battal ve Yavuz bir kez daha karşılıklı oynamış ve Battal bir kez daha tüm alkışı almıştı. A takıma çıktıkları günden beri kıyaslanan bu 2linin oynadığı maçlar ve attığı goller dikkate alındığında Battalın bir hayli üstün olduğu bir gerçek işte tüm bunlara rağmen Real Salsanın eski teknik direktörünün Battalla ilgili yaptığı açıklamalara bugün As Başkan Emin Memduh tarafından cevap geldi işte detaylar. Emin Memduh : Öncelikle Batdal değil Battal yada Vilar değil Viljar Öncelikle Battalın adının doğru söylemesi gerek Batdal diye bir futbolcu bizim kadromuzda yok tıpkı 2 sezon Real Salsada oynamış önemli forvet Viljarın adını Vilar dediği gibi hata yapıyor. Emin Memduh : Yavuz iyi Battal kötü mü ? Battalın yaptıklarının yarısını yaparsa Yavuzu başarılı sayarım ama bu Yavuzun kötü olduğunu göstermez. Yavuz iyi olursa Battal da kötü mü olacak ? Quaresma gene kendi dünyasında oyuncular yetiştirip yıldızlar çıka