Ana içeriğe atla

Ters Açı..(Bir Selçuk Kara yazısıdır)

Uzun zamandır bu tarz yazılar yazmıyorum ama artık patlama noktasına geldim.Bir çok şey oluyor ve herkes bu olanlardan bir haber.Nereden başlasam bilmiyorum amcaoğulları ortalık toz duman..Olaylar kimsenin bakmadı ters açıdan bakalım biraz..
Mert Brave yine şirketin başında
Önce son dönemde sükse yapan Salsa'dan başlayalım.Büyük hayallere kapıldılar ve doğrusunu söylemek gerekirse ucundan kaçtı şampiyonlukları.
Ukrayna'da hayatını sürdüren Mert Brave ne olduysa 2.yarının başında başkanlığa aday oldu.Hani bırakmıştın bu işleri be Mert hoca yine dayanamadın.Bu damın bu takımın kurucusu olduğunu inkar etmiyoruz ama Mert Brave bazı şeyleri kabul edemiyor.Bu takım senin şirketin mi birader ne ayaksın sen ya gelip bu klübün başkanını kovmaktan beter ediyorsun.Yazık Mert hoca ama bir gün bu taraftar da anlayacak senin hesaplarını.Quaresma'yı bahane ederek önce başkanlığını aldın sonra da 1 numaralı adamını takımın başına getirerek kulübe'yi de ele geçirdin.E hani artık Salsa'da demokrasi vardı,başkanlık sistemi gelmişti.Bakıyoruz yönetim Mert Brave'in elinde klübe Mert Brave'in elinde..Ben bu işi anlamadım arkadaş bazen V.Sedef söylediklerinde haklımı diye düşünüyorum.Tövbee bu yaştaa.Neyse umarım bir gün Mert Brave Salsayı rahat bırakır..
Akyazılı hesap içinde
Herkes bir anda ortadan kayboldu ve olanlar unutuldu gibi görünüyor.Herkes unutsa Akyazılı unutmaz.Başkana kırgın aynı zamanda kızgın olduğunu biliyorum.Resmen b-w'den kovuldu.Ama bazı hesaplar içinde olduğu haberlerini alıyorum.Bakarsınız b-w adapazarına yani b-w arenaya geri döner belli mi olur..
Azmi için tehlike çanları
B-W'in hala daha başında olan Azmi hocanın bence takımın başında ilk yarıyı geçirmesi zor görünüyor.Azmi Yelmen'e çok zaman tanındı,tamam zor şartlar altında bu takımı ligde tuttu ama B-W camiasının nelerden tatmin olduğunu hepimiz biliyoruz.Başkan ona güveniyor gerçekten.Bi demesiyle Salsa'nın kaptanını parayı bastırıp aldı.Önemli yabancı oyuncular alındı.Son olarak 36 yaşında bir oyuncuya sıf Azmi hoca istiyor diye 450.000 Euro bonservis bedeli ödendi.Bi hesap yaparsak Azmi hocanın transfer listesi 3,5-4 milyon euroya alındı.Beklenen ne mi,tabi ki de şampiyonluk.Ama bunu yapacak hali var mı Azmi'nin bence yok,geçen sezondan öenmli 3 oyuncusunu kaybetmiş Salsa karşısında mahkum bir oyun oynayıp 2 maçı da kaybettiler.Azmi için tehlike çanları çalmaya başladı.Alınabilecek üst üste 3 yenilgi sonrası o koltuk boşalır ben söyleyim şimdiden.
Azmiyi bitiren adam Q7
Eskiden beri Salsaya tepeden bakan B-W camiası artık bakmaya bile cesaret edemiyor.Bu imajı sağlayan tek adam ise Quaresma.Belki şampiyon olamadı ama 2 sene içerisinde Salsa adına büyük işler yaptı.Salsayı tarihinde ilk kez 3.ligde tutup şampiyonlupu son haftada kaybetti.
Geldiği günden ayrıldığı güne kadar yıllardır Salsayı küçük gören B-W'e öyle şeyler yaptı ki gerçekten inanılmaz.Daha ilk yılında b-w'e yaşattığı hezimetten sonra 10gay b-w lakabını takan Q7 kurtlara karşı büyük üstünlük kurdu.4 maçta b-w'e 27 gol atmayı başaran bir Salsa oluşturdu.Her gün demeç verdi.Yerden yere vurdu.Azmi çok çaylaktı ve böyle birine karşı çok zayıf kaldı.10 yedikleri maçtan sonra titreyerek soyunma odasına gittiğini dün gibi hatırlıyorum.Quaresma Azmi Yelmen'in kariyerini bitiren adamdır ve Salsa'daki en büyük başarısı da yıllardır süren b-w egomanyasını sona erdirmesidir..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Salsa'da Mortang gönderildi

Real Salsa'nın sezon ortasında kadrosuna kattığı Danimarkalı forvet Yavuz'dan formayı kapmış genç oyuncunun kampa gönderilmesine neden olmuştu.32 yaşına basan Mortang için Real Salsa Türkiye 4.Lig temsilcisi Gara Mancars'a 320.000 Euro bonservis bedeli karşılığında satıldı.Böylece Salsa bonservisine 315.000 Euro ödediği Mortang'den faydalandıktan sonra zarar etmeden tecrübeli yıldızı elinden çıkarmış oldu.. Ejvind Mortang : İyi ki gelmişim Real Salsa ile güzel günlerim oldu.Kaliteli bir ligde oynama şansı yakaladım.Ayrıca Europa Season Cup'ta önemli bir başarı elde ettik.En güzeli ise AFS'de kazandığımız Sakarya Federasyon Cup'tı.Şöyle bir arkama bakınca iyi ki gelmişim diyorum..

Yavuz cevap verdi (3-0)

Sakarya Federasyon Cup 7'de 3.maçında sahasında puan kaybı yaşayabilir denilen Salsa Boğaç ve Feyzullay'ın yokluğunu Mert ve Devlet ile doldurup rakibini oynadığı güzel oyun sonucu attığı 3 golle geçmeyi başardı.Bu sonuçla b-w'i takibini sürdüren Salsa kupada yoluna devam dedi.Basın ve bir çok otorite tarafındn eleştiri alan Yavuz attığı 2 gol ve yaptı asistle cevabını sahada verdi.. Son şampiyon Salsa bir mucizeyi gerçekleştirip AFS'de şampiyonluk turu atmıştı.Bu kupada da kurtları geriden yakalamak isteyen Salsa 2.mucizenin peşinde.. T.D.Cavit Daman : Bu sefer daha zor Önemli bir galibiyet aldık.Oyuncularımı kutluyorum.Kimilerine göre muciye başarıp AFS'de şampiyonluk turu atmıştık.Eğer o mucizeyse şimdi neyin peşindeyiz bilmiyorum.İşimiz bu sefer çok daha zor. T.D. Cavit Daman : Norino gitmek istedi ve gitti Norino için önemli takımlar teklifte bulundu.Kendisi ile görüştüm gitmek istediğini söyledi.Slovenya 1.liginden bir takıma sattık.2 yıllık anlaşma imzaladı.

Batdal ve Vilar

Dün oynanan ve Black-White ın 3-1 lik üstünlüğü ile sonuçlanan Derbide Battal ve Yavuz bir kez daha karşılıklı oynamış ve Battal bir kez daha tüm alkışı almıştı. A takıma çıktıkları günden beri kıyaslanan bu 2linin oynadığı maçlar ve attığı goller dikkate alındığında Battalın bir hayli üstün olduğu bir gerçek işte tüm bunlara rağmen Real Salsanın eski teknik direktörünün Battalla ilgili yaptığı açıklamalara bugün As Başkan Emin Memduh tarafından cevap geldi işte detaylar. Emin Memduh : Öncelikle Batdal değil Battal yada Vilar değil Viljar Öncelikle Battalın adının doğru söylemesi gerek Batdal diye bir futbolcu bizim kadromuzda yok tıpkı 2 sezon Real Salsada oynamış önemli forvet Viljarın adını Vilar dediği gibi hata yapıyor. Emin Memduh : Yavuz iyi Battal kötü mü ? Battalın yaptıklarının yarısını yaparsa Yavuzu başarılı sayarım ama bu Yavuzun kötü olduğunu göstermez. Yavuz iyi olursa Battal da kötü mü olacak ? Quaresma gene kendi dünyasında oyuncular yetiştirip yıldızlar çıka